Chris standing up holding his daughter Elva
«Крамничка доброти» — як допомогти малозабезпеченим сім’ям, давши одягу другий шанс

Гасло: “Змінюємо культуру обміну речами”

ЦА: малозабезпечені сім’ї, котрі потребують допомоги, а також усі, хто хоче віддати свій одяг

Про ініціативу

Проєкт підтримує малозабезпечені сім’ї іграшками та одягом від українських виробників, які збувають товари минулих сезонів, а також допомогою звичайних українців, які охочі поділитися необхідними речами з іншими.

Як виникла ідея

Засновниця крамнички пані Галина, зізнається, що вже більше восьми років вона займається волонтерством і допомагає малозабезпеченим сім’ям. Під час допомоги дитячим будинкам вона зіштовхнулась з неприємною історією: 

«Щоразу діти були одягнені в те саме, хоча волонтери повністю забезпечували їх одягом, тому куди зникали привезені речі, було під питанням». 

Під час візитів до малозабезпечених сімей вона бачила, в яких умовах живуть люди і що одягають, тому зрозуміла, що проєкт, який буде підтримувати такі родини на постійній основі, просто необхідний. Так зародилася ідея заснувати «Крамничку доброти», яка успішно працює вже півтора року.

Чим займаються зараз: збирають речі та іграшки для того, щоб їх можна було передати малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, а також сім’ям з дітьми, які мають інвалідність. 

Більше: https://www.facebook.com/kramnichkadobroti/