Chris standing up holding his daughter Elva
Re: laboratory — як проблему зі сміттям трансформували у еко-можливості

Гасло: “Створюємо нову цінність з безцінного сміття”

Цільова аудиторія: екосвідомі громадяни; ті, хто цікавиться захистом довкілля та прагне щось зробити для цього

Про ініціативу

Це майстерня відкритого типу, яка дає можливість підліткам та дорослим побачити, що можна виготовити із вторинної сировини у форматі творчої переробки.

Чим займаються зараз

Наразі вони працюють над екологічними проєктами, які є просвітницькими або націлені на створення інфраструктури. Це безпосередньо майстерня  Re: laboratory, а ще такі проєкти як: 

• збір вторинної сировини від резидентів інноваційного центру Промприлад. Реновація в форматі b2b, навчаємо їх правильно поводитися з побутовими відходами, збираємо їх і передаємо на переробку. Так ми монетизуємо нашу діяльність і окупаємо просвітницьку та соціальну діяльність.

• популяризація локального споживання та підтримка напрямків міського фермерства. У нас є міський сад на даху — Urban Green Garden, де вирощуємо овочі, проводимо екологічні та навчальні події, розвиваємо міську ферму по вирощуванню зелені.

• створення простору Re: space, який об’єднає громаду, бізнес і владу, надасть їм можливість перетинатися в напрямку правильного поводження з побутовими відходами. Там буде громадська сортувальна станція, куди кожен може принести вторинну сировину та буде впевненим, що вона переробиться.

Більше: https://www.facebook.com/RElaboratory