Chris standing up holding his daughter Elva
Сімейна пасіка «Медові сади»

Про ініціативу

Невелика сім’я з Рівненщини має власну пасіку, на якій виготовляє крафтові медові десерти, мед та різноманітні продукти бджільництва. Тут популяризують бджолярство, займаються медовим туризмом та проводять майстер-класи для дітей.

Власники планують встановити апі-хатину — спеціальний будиночок, де можна провести час разом із бджолами, відчути їхню енергетику та цілющі властивості (таке дозвілля є цілком безпечним), а також створити квітучий медовий простір, де відвідувачі зможуть скуштувати  продукти бджільництва просто з вулика та спробувати себе у ролі пасічника. Усе — задля збереження культури споживання меду та передачі любові до бджільництва іншим.

Родина прагне відкрити проєкт «Шкільні медові сади», що дозволить юнакам створити власне соціальне підприємство. Зокрема тут розвивають «Фундацію жінок-пасічниць» 

«Війна спонукала кожного переосмислити своє життя та навчитись любити та цінувати те, що ми маємо. Пасіка — це наше життя, це джерело здоров’я та натхнення, яким ми хочемо щедро ділитись з усіма, хто цього потребує», — розповідають засновники.