Chris standing up holding his daughter Elva
inaksha — безглютенова пекарня, що працевлаштовує ВПО

Про ініціативу

Це — сертифікована безглютенова пекарня, яка виробляє якісне нутрицевтично багате та збалансоване харчування для людей, що мають целіакію або глютенасоційовані непереносимості. Після початку повномасштабного вторгнення засновники проєкту стали одними з небагатьох виробників критичної сировини для цієї вразливої категорії людей, які працюють. 

«Ідею я не створювала, бо вона знайшла мене сама. Через турботу про близьку людину я зіштовхнулась з проблемою, яку було дуже важко вирішити на той момент. Розуміння, що я не одна в цьому, спілкування з родинами, які долали ті самі перешкоди й привело мене до пошуку рішення, обмірковування та втілення ідеї у життя. Наразі ми плануємо досліджувати нову реальність та нас у ній, адаптувати продуктову лінійку, послуги до нових потреб клієнтів, виходити на нові ринки та не здаватись»,  — розповідає Анастасія, засновниця проєкту.

Попереду на переможців очікує багато нового. Вони будуть активно розвивати свій бізнес у часі війни, застосовувати набуті знання та навички, а також постійно отримувати консультації та зворотний зв’язок від менторів та експертів Академії. Проте найголовнішим залишається те, що саме вони сприятимуть розбудові соціального бізнесу в Україні!

Соціальною складовою проєкту є також створення додаткових робочих місць для внутрішньо переміщених осіб.

Більше на веб-сайті: https://inaksha.com/?fbclid=IwAR125MXexocxhtc91AT8JlKs2G0S9cS52qSWUBCCCIp3hQIzG1xCHHpsFAg