Chris standing up holding his daughter Elva
Сімейний хаб "Літо" — місце для розвитку сім’ї

Гасло: “Комфортне та затишне місце для всієї сім'ї”

Цільова аудиторія: мами з дітьми; мами у декреті; сім’ї з дітьми

Про ініціативу

Центр дозвілля та розвитку для дітей та сімей з дітьми та місце для роботи з дітьми з інклюзією. З часом підприємство трансформувалось в агенцтю свят «Літо», а також запровадили додаткові послуги – «Вільна мама», «Організація святкувань», «Логопед» та інш. Окрім того, в хабі працюють самотні мами з дітьми. Також для мам в декреті зробили декілька курсів по заробітку в інтернет, наприклад, "Мамарайтер".

Як виникла ідея

Засновниця хабу Оксана – самотня мама, яка виховує сина Тихона. Кілька років тому фінанси не дозволяли водити сина до ігрової кімнати, так і виникла ідея створити місце, яке було б доступне самотнім мамам. Зараз у сімейному хабі доступні ціні для середньостатичної сім’ї. Засновниця зізнається, що назву «Літо» обрали не випадково, а тому, що влітку тепло і сонячно, а також виринають спогади про бабусю, у якої завжди було радісно, а значить старт хабу точно був приречений на успіх!

Чим займаються зараз: сімейний хаб – це дитячий центр з ігровою кімнатою, спортивними та розвиваючими заняттями для дітей з особливими потребами у місті Житомир. Окрім того, сімейний хаб – це не тільки можливість розвиватися маленьким діткам, але й самотнім мамам.

Більше: https://www.facebook.com/LITOhab