Chris standing up holding his daughter Elva
Майстерня Мрії — більше, ніж просто чай

Гасло:  “Чай з чистих трав у вашій чашці”

Цільова аудиторія: люди, які хочуть придбати натуральний справжній чай та допомогти центру для молоді з ментальною інвалідністю.

Про ініціативу

Cоціальне підприємство “Майстерня Мрії” виготовляє карпатський чай.

У крамниці ви знайдете екологічно чисті вітамінні чаї на різний смак, а також зробите добру справу. Адже половину прибутку з кожної пачки вони спрямовують на забезпечення функціонування Центру денного перебування для молоді з ментальною інвалідністю.

Як виникла ідея

Ідея створення власного соціального бізнесу в Анни Іванічевої, засновниці майстерні, була вже давно. Вона виникла майже одночасно з ідеєю створення ГО. Спочатку цьому передувало довге волонтерство, а потім стало зрозуміло, що слід започаткувати власний центр, аби створювати більше можливостей. Проте без додаткового фінансування це було б складно втілити. Покладатися тільки на благодійників – не вихід. Тож виникла ідея продажу чаю, що забезпечувала б роботу майстерні.


 

Чим займаються зараз: Майстерня займається продажем натурального карпатського чаю, кошти з продажу якого спрямовуються на центр для молоді з ментальною інвалідністю. Соціальний вплив реалізується в тому, що підприємство сприяє соціалізації молоді з ментальною інвалідністю.

 

Рослини для чаю заготовляють досвідчені травники в екологічно чистих місцевостях, до них не додають жодних ароматизаторів чи будь-яких інших домішок, чай на 100% натуральний — в його складі лише суміші трав та ягід. До того ж підприємство дбайливо ставиться до довкілля: за бажанням покупця можна безкоштовно замінити пластикове пакування на паперову торбинку. 

 

Більше: https://www.facebook.com/maysternia.mriyi