Chris standing up holding his daughter Elva
БлагоДім — приклад осередку, де формують спільноту

Гасло: “Місце, де робити добро — легко”

Цільова аудиторія: мами від 30 до 45 років з дітьми 

Про ініціативу

БлагоДім — громадська організація, яка займається благодійністю, захистом прав, навчанням, культурними подіями та ще й має свій магазин. Місія організації полягає у підтримці свідомої жіночої спільноти, яка задає нові тренди розвитку України.

Як виникла ідея

До створення магазину в організації займались громадською діяльністю: допомагали жителям Ірпеня розв’язувати правові питання гуманітарного напрямку. Організації потрібне було фінансування і так склалось, що люди приносили туди одяг. Коли його стало дуже багато, там не змогли постійно знаходитись в офісі, щоб його приймати та роздавати. І тоді дізналися про такий формат як charity shop. Засновниця організації сказала: “А давайте подивимось що з цього вийде?”. Експеримент почав динамічно розвиватися і людям це сподобалось. Так все і почалося.

Чим займаються зараз: наразі БлагоДім має декілька напрямків діяльності. Вони продають та роздають речі з магазину, займаються громадською діяльністю, благодійністю, захистом прав, освітньою діяльністю, а ще розвивають своє ком’юніті.

Більше: https://blagodim.info